Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd

Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: LongLongsheng
Aantal werknemers: 100~150 mensen
Jaarlijkse omzet: > US$ 150 miljoen
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 70% - 80%
Beschrijving bedrijf
Co. van de de Nettenindustrie van Changzhoulonglongsheng, Ltd dat vroeger als de het opleveren het testen workshop van Co. van de Afwijkings Breiend Machines van Changzhou LongLongsheng, Ltd wordt bekend. Onze bedrijflange termijn geëngageerd aan bewijs voor onze cliënt, experiment en ontwikkelt nieuwe producten, verzamelt de technische gegevens van het stoffenproduct en het ontdekken van de kwaliteit van de breiende machine. Wij accumuleerden een groot aantal van gegevens en ervaring uit de eerste hand bij het breien van stof.

Het bedrijf werd opgericht in 2009, behandelt het een gebied van 6.000 vierkante meters. Wij hebben manager meer dan 80 en technisch personeel, soorten volledig uitgerust productiemateriaal en steunen. Nu bevat ons bedrijf reeds verschillende types van 30 breiende machines met inbegrip van 260 dubbele Model dubbele naald-bar naald-bar.286 Model dubbele naald-bar.298 van de duim de enige duim naald-bar.260 en wij ontwikkelden reeds onze eigen machines van de hoge snelheids Samengestelde naald, 5 reeksen van de uitgedreven draadtrekkenmachine; 3 reeksen van omslag. Bovendien, na verscheidene jaren van accumulatie en het tasten, vestigde het bedrijf een ook perfecte post-verwerkt productieprocessen en verwerkingsmateriaal, en bijna kan alle post-verwerkt verwerking alleen worden gedaan.

Het bedrijf onderneemt een netwerk breit stof met inbegrip van ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, ondoordringbaar maken, en productie. De producten worden ook uitgevoerd naar Japan (anti-Dierlijke Netto). Australië (Bij die opleveren). Europa (veiligheidsnet, netto windscherm, olijfnetwerk). Noord-Amerika (klamboes, visnetten), India (de bouwnetwerk, gordijnen) etc. Is Co. van de de Afwijkings Breiende Machine van Changzhoulonglongsheng, Ltd onze sterke technologie en materiaal steun.

Het bedrijf was duidelijk gemaakte niet zo lang, en het is nog tijdens een periode van krachtige ontwikkeling. Wij zoeken krachtige partners. Met het voordeel van ons technologie en materiaal, kunnen wij meer beroeps en producten en diensten van betere kwaliteit verlenen.

Oprecht wordt de rekruuttalenten van over de hele wereld, reputatie afgeleid uit de integriteit. Onze samenwerking zal u niet oprecht neer laten, zal hoop en geen pientere mensen een betere toekomst laten samen weven.
Certificaat
Standaard:ISO 9001 Certificate
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:knitting mesh fabric
Uitgegeven door:
Standaard:ISO 9001 Certificate
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:knitting mesh fabric
Uitgegeven door:
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal